Screens

Een screen komt als strakke en weinig opvallende buitenzonwering juist voor het raam.

Deze uiterst doeltreffende verticale zonwering filtert het scherpe zonlicht terwijl het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft.  Het vormvast doek, geweven in glasvezeldraad en voorzien van een PVC coating, houdt tot 92 % van de zonnewarmte tegen. In ons gamma vindt u ook privacy doeken waardoor de inkijk van de straatkant of buren nihil wordt.

Screens

Dankzij een ingenieus en gepatenteerd ritssysteem, waarbij het zonwerend doek voorzien is van een speciale afboording met rits, zit het doek in elke positie windvast. Bovendien is een screen in gesloten positie ook insectenwerend.

Voor de bediening van uw screens heeft u meerdere opties. U kan kiezen voor een eenvoudige bediening via de schakelaar of u kan de werking van uw screens automatisch laten verlopen naargelang de zon- of windintensiteit.
Met de Tahoma box van Somfy® kunt u uw screen ook bedienen via smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoefte.

BEKIJK HIER DE RENSON SCREEN SELECTOR APP

© Mobisol BV 2022